• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Briefpapier

Ook voor het laten bedrukken van briefpapier kunt u bij Huisstijldrukwerk.com terecht. En er is heel veel mogelijk!

Eigen briefpapier komt professioneel over. Bovendien is het goed voor de exposure en herkenbaarheid van uw bedrijf.
Bij Huisstijldrukwerk.com zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u uw logo nu in lichtgrijze inkt wil laten drukken of in full colour of Pantone kleuren, het kan allemaal. U kunt uw adresgegevens laten afdrukken in de linkerbovenhoek of bovenaan elke pagina, eventueel samen met uw KvK-nummer. De achterkant kunt u uw briefpapier ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met de leveringsvoorwaarden. Hoe u het ook hebben wilt, Huisstijldrukwerk.com denkt met u mee.

Ook wat papiersoort betreft is er van alles mogelijk. Natuurlijk kunt u uw briefpapier laten drukken op standaard papier dat strak wit is, maar wellicht heeft u liever een wat luxere uitvoering en kiest u voor wat dikker, chiquer papier of een off-white variant met een natuurlijke uitstraling. Welke papiersoort u ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van het FSC-keurmerk, wat betekent dat het papier op een duurzame manier tot stand is gekomen.

Maar er zijn nog veel meer opties. U kunt het papier op een bepaalde manier laten snijden of stansen. Afgeronde hoeken kunnen uw briefpapier een mooie, exclusieve uitstraling geven. Het boren van gaatjes, of het rillen van wat dikker papier zodat het makkelijk gevouwen wordt: het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Huisstijldrukwerk.com. En mochten uw wensen zo speciaal zijn dat wij er zelf niet aan kunnen voldoen, dan besteden wij dat voor u uit. Zo blijven wij uw aanspreekpunt voor het hele proces.

Doorgaans drukken wij in Pantone kleuren, omdat dat zorgt voor meer consistentie en eenheid in al uw verschillende soorten drukwerk. Met Pantone kleuren zal er bij het drukken op dezelfde materiaalsoort nooit kleurverschil optreden. Pantone kleuren zijn namelijk gestandaardiseerde kleuren met kleurcodes die overal ter wereld hetzelfde zijn.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden en de tarieven kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.