• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Doordruksets / doordrukblokken

Doordrukblokken en doordruksets zijn erg handig voor het uitschrijven van werkbonnen, opdrachtbonnen en kwitanties, maar ook voor het invullen van urenbriefjes of gewoon om aantekeningen te maken.  Met een doordrukblok hoeft u maar één keer iets te schrijven en heeft u er direct twee of drie kopietjes bij voor klant, collega of administratie.

Logo

Uw logo zo vaak mogelijk laten terugkomen op al uw drukwerk is erg bevorderlijk voor uw naamsbekendheid. Laat ook uw doordrukblokken met logo door ons verzorgen zodat u daarmee een mooie aanvulling heeft op uw huisstijluitingen.

Doordrukblokken of doordruksets

U kunt bij ons terecht voor zowel doordrukblokken als voor doordruksets. Doordruksets zijn losse sets met twee of drie doordrukvellen die aan de korte zijde aan elkaar gelijmd zijn. Met een doordrukblok zijn meerdere sets met doordrukvellen netjes samengebonden en is een kartonnen onderbord aanwezig.

Mogelijkheden

Huisstijldrukwerk kan ook uw doordrukblokken en  doordruksets voor u verzorgen. We kunnen ze blanco voor u maken, met alleen uw logo erop, maar natuurlijk ook met opdruk voor het opmaken van bijvoorbeeld kwitanties of een opdrachtbon. Het ontwerp en de opmaak daarvoor mag u uiteraard zelf aandragen, maar als u dat liever heeft, gaat onze ontwerpstudio graag voor u aan de slag om een opmaak naar wens voor u te maken.

Uw wensen staan centraal

We hebben een aantal opmaakmogelijkheden standaard in ons assortiment, maar ook als u speciale wensen heeft gaan we graag met u in gesprek om uw ideale doordrukblok te realiseren.

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om te vernemen wat uw wensen zijn, maar ook als u vragen heeft over onze werkwijze of graag een offerte zou ontvangen, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Levergebied

Huisstijldrukwerk levert door heel Nederland. Wij kennen veel tevreden klanten waar wij dan ook vaker leveren, zoals in Venlo, Weert en Roermond, maar ook in Breda, Tilburg, Nijmegen, Den Bosch, Helmond en natuurlijk in Eindhoven, onze vestigingsplaats.

Printportal

Met een speciaal PrintPortal dat we hebben laten ontwikkelen kunt u bovendien snel en makkelijk bestellen. Om hier gebruik van te maken, krijgt u een eigen “klanten login” van ons, waarmee u of een geautoriseerd persoon uit uw bedrijf toegang krijgt. Vervolgens kunt u heel makkelijk kiezen welke artikelen u wil bestellen. De previews in de PrintPortal zijn heel duidelijk en dubbele bestellingen worden door het systeem voorkomen. U weet precies wat u moet betalen en u bent verzekerd van een snelle levering door heel Nederland.