• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Drukwerk Tilburg

Voor een perfect verzorgde huisstijl op al uw drukwerk kunt u uitstekend terecht bij Huisstijldrukwerk.com, onderdeel van Drukkerij Erhardt. Wij zijn al sinds 1940 gevestigd in Eindhoven en hebben ons ontwikkeld tot een full-service grafisch bedrijf. Vanuit Tilburg is onze drukkerij heel goed bereikbaar, maar als klant kunt u al uw drukwerk ook eenvoudig aanmelden via ons print portal.

Huisstijl drukwerk Tilburg

Wilt u zeker weten dat uw huisstijl gewaarborgd blijft in alle drukwerk uitingen? Wij hebben ons gespecialiseerd in het drukken van huisstijl; we weten dan ook als geen ander wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat deze te allen tijde netjes en consistent blijft op alle soorten drukwerk. Dat begint met uw eigen huisstijl handboek. Wij houden daarvoor een digitaal archief bij, waarin alle kenmerken en specificaties van uw huisstijl worden vastgelegd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Logo: afmetingen op verschillende drukwerk uitingen, positionering, witruimte, etc.;
  • Kleuren: kleurcodes, gebruik, primaire en secundaire kleuren;
  • Typografie: lettertypes voor koppen, alinea’s, voetteksten, grootte, regelafstand etc.
  • Papiersoort en afwerking;
  • etc.

Voor een consistent kleurgebruik bevelen wij aan om pantone kleuren te gebruiken. Met dit kleurensysteem heeft elke kleur zijn eigen code. Daardoor kunnen er geen (subtiele) kleurverschillen voorkomen, zoals bij het CMYK-systeem wel het geval kan zijn. Wij nemen het bewaken van uw huisstijl heel serieus. Daarom onderwerpen wij uw drukwerk dan ook altijd aan grondige controles, zodat het in perfecte staat onze drukkerij verlaat.

Huisstijl drukwerk ontwerpen

Heeft u al een eigen huisstijl? Wij garanderen u dat deze bij ons in uitstekende handen is. Heeft u een idee voor een huisstijl maar moet dit nog uitgewerkt worden? Is uw huisstijl aan vernieuwing toe? Of wilt u uw complete nieuwe huisstijl door ons laten ontwerpen en verzorgen in al uw drukwerk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een goed gesprek met u komen we erachter waar uw huisstijl aan moet voldoen om uw merk tot een hoger niveau te tillen. We bespreken wat u belangrijk vindt, wat de boodschap is die u met uw merk wilt uitdragen en welke uitstraling daarbij past. In onze moderne designstudio gaan onze ontwerpers vervolgens graag voor u aan de slag om tot een aansprekende en passende huisstijl te komen.

Kleine en grote oplagen drukwerk in Tilburg

Wij hanteren voor zowel kleine als grote oplagen drukwerk aantrekkelijke prijzen. Vaak is het bij kleinere oplagen prijstechnisch verstandig om uw drukwerk digitaal te verzorgen, en grotere in offset te drukken. De grens is niet altijd even duidelijk; we nodigen u dan ook graag uit om hierover contact met ons op te nemen, zodat we u kunnen adviseren.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over onze werkwijze, of over hoe u uw drukwerk eenvoudig in Tilburg kunt bestellen? Neem gerust even contact met ons op; wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en prijzen.