• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Duurzaam drukwerk

Wilt u graag uw steentje bijdragen en uw drukwerk duurzaam laten produceren? Dan zit bij Huisstijldrukwerk.com goed! Als onderdeel van Drukkerij Erhardt uit Eindhoven, doen wij zoveel mogelijk om ervoor te zorgen dat het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. Bovendien is kwalitatief drukwerk bij ons de standaard. De prints vervagen niet en gaan dus lang mee. De stickers, visitekaartjes, wenskaarten en al het andere drukwerk dat u bij ons laat produceren, blijven mooi!

Duurzaam drukwerk op FSC papier

In onze drukkerij maken wij alleen gebruik van papier dat is voorzien van het FSC keurmerk. Dat betekent dat het uitsluitend afkomstig is van bomen uit duurzaam gekweekte bossen. Er worden dus geen bomen gekapt die niet speciaal voor de papier- en houtproductie gekweekt zijn. Deze bossen staan met name in Scandinavië; Europees papier dus!

BioTop duurzaam papier

Verder kunt u uiteraard kiezen uit verschillende soorten papier en karton. Wilt u uw drukwerk gedrukt hebben op standaard, strak wit papier? Of gaat u voor een wat luxer papier, zoals bijvoorbeeld BioTop? Deze papiersoort is in verschillende grammages beschikbaar en chloorvrij gebleekt. Mede daardoor is de kleur van het papier mooi offwhite, terwijl het wel heel goed bestand is tegen veroudering. Kortom: Duurzaam drukwerk met een duurzame uitstraling!

Plantaardige inkten

Duurzaam drukwerk hangt natuurlijk niet alleen van de papiersoort af. Daarom letten wij er ook in onze productieprocessen op, dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. De inkten die we gebruiken zijn op plantaardige basis, en ook vermijden we het gebruik van chemische wasmiddelen. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen als drukkerij, op weg naar een duurzame wereld.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij doen om ons drukwerk zo duurzaam mogelijk te maken? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u dan graag over onze werkwijze, en welke mogelijkheden er nog meer zijn om al uw huisstijldrukwerk zo duurzaam mogelijk tot stand te laten komen!