• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Huisstijl drukkerij

Drukkerij Erhardt is al sinds jaar en dag dé drukkerij in Eindhoven voor het ontwikkelen en drukken van uw eigen huisstijl. Als sinds 1940 weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij een goede, onderscheidende huisstijl en hebben wij de druktechnieken geperfectioneerd. Zo weet u zeker dat uw huisstijl in al uw drukwerk optimaal tot zijn recht komt.

Huisstijl drukkerij voor kwaliteit en consistentie

Een eigen huisstijl heeft als doel, om herkenbaarheid van uw merk te bevorderen. Daarvoor is consistentie in al uw uitingen essentieel. Grote ondernemingen hebben meestal een communicatie-afdeling die de huisstijl bewaken, maar deze rol kan Drukkerij Erhardt ook op zich nemen. Alle afspraken omtrent uw huisstijl slaan wij op in een handboek. Denk daarbij aan logo, typografie, kleurgebruik en opmaak. Wat voor drukwerk u ook laat maken, uw stijl blijft consistent op alle materialen.

Druktechnieken

In onze huisstijl drukkerij kunnen wij gebruik maken van verschillende technieken. Voor huisstijldrukwerk gebruiken wij het liefst het Pantone kleurensysteem. Daarbij zijn kleuren vooraf gemengd uit een aantal basiskleuren. Dat zorgt voor zuivere, intense kleuren die op al uw drukwerk gelijk zullen zijn. Afwijkingen in kleur worden hierdoor voorkomen. In onze drukkerij maken we ook wel gebruik van full colour, maar daarbij kan de consistentie wat minder zijn. Natuurlijk ligt de uiteindelijke keuze voor druktechniek bij u.

Laat uw huisstijl ontwerpen door onze drukkerij

Wij hebben een eigen designstudio waar onze ontwerpers met plezier en aandacht voor u aan de slag gaan om uw huisstijl te ontwikkelen. De richtlijnen die u opstelt vormen de basis voor het ontwerp. Zijn we tot een huisstijl gekomen waarin u zich 100% kan vinden? Dan bewaren we alle gegevens in ons digitale archief.

Huisstijl drukkerij voor elk soort drukwerk

Bij drukkerij Erhardt kunnen wij uw huisstijl op de meest uiteenlopende producten afdrukken. Natuurlijk vallen briefpapier, enveloppen en visitekaartjes onder de mogelijkheden, maar er is nog veel meer, zoals:

Heeft u speciale wensen? Informeert u dan zeker naar de mogelijkheden.

Levering door heel Nederland

Als huisstijl drukkerij in Eindhoven leveren wij drukwerk door heel Nederland. In onze eigen omgeving leveren wij heel regelmatig in de regio Den Bosch, Helmond, Tilburg, Breda, Nijmegen, Venlo en Weert. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw opdrachten. Wanneer u bij ons huisstijl drukwerk gaat afnemen, krijgt u bovendien toegang tot ons printportal, waar u heel eenvoudig drukwerk bij kunt bestellen. Hier ziet u ook direct een preview van uw bestelde drukwerk. Door gebruik te maken van dit printportal is drukwerk bestellen eenvoudiger dan ooit, en u heeft uw drukwerk heel snel in huis.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze huisstijl drukkerij? Zou u graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Tijdens kantooruren kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op 0499-490567.