• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Huisstijl laten maken

Een goede, eigen huisstijl is heel belangrijk voor de herkenbaarheid van uw merk. Ook straalt het professionaliteit uit wanneer u al uw drukwerk laat verzorgen in een consistente huisstijl. Bij drukkerij Erhardt vindt u alles voor uw huisstijl onder één dak: ontwerp, bewaking en drukwerk zijn bij ons in goede handen.

Huisstijl laten maken en bewaken

Alles omtrent uw huisstijl leggen wij vast in een digitaal huisstijlhandboek. Daarin slaan wij alle informatie op omtrent uw logo, typografie, kleurgebruik en opmaak van de verschillende soorten drukwerk. Wij kunnen het complete ontwerp op ons nemen, maar natuurlijk kunnen wij ook uw eigen ontwerp verwerken tot een professioneel logo. Heeft u bepaalde richtlijnen waaraan wij ons moeten houden? Wij gaan daar graag mee aan de slag zodat we tot een ontwerp komen dat perfect bij uw bedrijf en wensen past. Ook geven we u graag advies omtrent stijl en drukwerktechnieken.

Uw huisstijl op al uw drukwerk

Wij verzorgen al uw huisstijl drukwerk tot in de puntjes. Al ons drukwerk wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole; wij streven altijd naar perfectie. Daarbij gebruiken we altijd duurzaam papier dat voorzien is van het FSC-keurmerk. Door gebruik te maken van de intense kleuren van het Pantone kleurensysteem zorgen wij voor consistentie op alle verschillende soorten drukwerk. Wij drukken uw huisstijl onder anderen op:

Milieubewust uw huisstijl laten maken

Als drukkerij vinden wij het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daar doen we op allerlei manieren ons best voor. Zo gebruiken we niet alleen louter duurzaam papier met FSC keurmerk dat voldoet aan de NEN-2728 houdbaarheidsnorm. Ook zijn de inkten en wasmiddelen die we toepassen op plantaardige basis.

Contact

Wij hebben al ruim 80 jaar ervaring met het ontwerpen en drukken van huisstijlen. Wilt u meer weten over het laten maken van uw huisstijl door drukkerij Erhardt? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij gaan graag met u in gesprek. Wilt u een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.