• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Huisstijl ontwikkeling

Het ontwikkelen van een eigen huisstijl is vaak niet eenvoudig; het is fijn als er een expert met u mee kan kijken die weet waar u op moet letten. Huisstijldrukwerk.com zorgt er niet alleen voor dat uw huisstijl perfect tot uiting komt in al uw drukwerk; in onze designstudio in Eindhoven gaan onze ontwerpers ook graag voor u aan de slag om uw huisstijl compleet te ontwikkelen of vernieuwen!

Huisstijl ontwikkeling bij onze drukkerij

Een eigen huisstijl zorgt ervoor dat uw bedrijf herkenbaar is in al zijn uitingen: op briefpapier en visitekaartjes, maar ook in reclame-uitingen, op facturen en op bijvoorbeeld bestelauto’s of vrachtwagens. Huisstijldrukwerk.com is een onderdeel van Drukkerij Erhardt B.V., de Eindhovense drukker die al sinds 1940 drukwerk verzorgt. Met al die jaren ervaring weten wij precies waar een huisstijl aan moet voldoen om indruk te maken. Onze ontwerpers gaan met u in gesprek. U draagt ideeën aan of geeft ons volledige carte blanche bij het ontwikkelen van uw huisstijl. Hoe dan ook: samen komen we tot een herkenbare huisstijl die voldoet aan uw wensen én de voorwaarden voor een goede “corporate identity”.

Wat wordt met huisstijl ontwikkeling bedoeld?

Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen. Over elk van die elementen moet goed worden nagedacht: Wat wil ik uitstralen als bedrijf? Wat voor doelgroepen wil ik aanspreken? Daarmee begint het proces van huisstijl ontwikkeling: de strategie bepalen. Vervolgens kunnen we beginnen met het ontwerp. Daarin worden elementen meegenomen zoals:

  • Logo;
  • Pay-off of slogan;
  • Typografie;
  • Kleurgebruik;
  • Lay-out;
  • Fotografische stijl.

We leggen alle gegevens over het ontwerp van de huisstijl nauwkeurig vast in een huisstijl handboek. Dit gebruiken wij zelf voor al het toekomstige drukwerk, zodat bijvoorbeeld kleurgebruik en typografie consistent gebruikt worden. Maar ook u kunt het handboek gebruiken binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld voor het opstellen van e-mails en briefings.

Waaraan moet een goede huisstijl voldoen?

Ten eerste moet een goede huisstijl het juiste publiek aanspreken. Ook willen we dat de huisstijl onderscheidend is: correspondentie en andere uitingen van uw bedrijf moet herkenbaar zijn. En natuurlijk is consistentie heel belangrijk voor die herkenbaarheid.

Meer informatie over huisstijl ontwikkeling

Heeft u vragen over huisstijl ontwikkeling of onze werkwijze? Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op; onze specialisten leggen het u graag uit!