• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Kladblokken

De meest bruikbare huisstijldragers zijn het succesvolst als het aankomt op exposure en herkenbaarheid. Een kladblok is daar een duidelijk voorbeeld van.

Een kladblok in uw eigen huisstijl komt natuurlijk altijd van pas in uw eigen zaak of op uw kantoor. U kunt ze altijd in het zicht hebben liggen zodat iedereen ze binnen handbereik heeft, maar dit draagt ook bij aan de visibility van uw merk.

Een nog beter idee is het om ze te gebruiken als relatiegeschenk. Geef ze weg tijdens presentaties, klantbezoeken en meetings, maar ook aan uw eigen medewerkers. Omdat het zo’n bruikbaar product is, zult u zien dat ze erg gewild zijn. Als ze klein genoeg zijn passen ze ook nog eens gemakkelijk in een jaszak. En dat betekent dat het kladblok met uw logo of huisstijl erop, overal kan opduiken. Uw bedrijf zal steeds meer top-of-mind worden bij steeds meer mensen. Het bedrukken van kladblokken is dus een zeer effectieve manier zijn om visibility te creëren.

Bij Huisstijldrukwerk.com kunt u uw kladblokken met uw eigen huisstijl laten verzorgen. U kunt op elke pagina van het kladblok uw logo af laten drukken, zo bent u altijd zichtbaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om elk blad van wat meer informatie te voorzien. Denk daarbij aan een slogan, uw e-mail- of winkeladres of misschien zelfs een foto. Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan een kleine QR-code: daarmee maakt u het mensen wel erg makkelijk om een kijkje te nemen op uw website.

Ook bij de kladblokken kunt u kiezen uit verschillende formaten en kleuren. We hebben ze in de maten A4, A5 en A6 en u kunt ook kiezen voor stevig, of wat dunner papier. Of u ze nu wilt laten bedrukken in één kleur, of juist in full colour, het is allemaal mogelijk bij Huisstijldrukwerk.com.

Huisstijldrukwerk.com denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Neemt u eens geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen kijken welk kladblok het beste bij u past.