• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Offertemappen

U heeft al een mooi visitekaartje en wellicht heeft u ook al mooi, professioneel ogend briefpapier met bijbehorende enveloppen laten drukken. Maar hoe presenteert u een offerte als een potentiële klant die bij u opvraagt?

Een mooie luxe offertemap om uw offerte in aan te bieden geeft een professionele indruk en straalt kwaliteit uit. De offerte wordt als het ware op een zilveren dienblad aangeboden, en zo’n detail kan net dat stapje extra zijn dat de klant ervan overtuigt om met uw bedrijf in zee te gaan.

Huisstijldrukwerk.com kan uw offertemappen voor u verzorgen. Heeft u al een idee hoe ze eruit moeten gaan zien? U kunt kiezen voor mat of glans lamineren of bijvoorbeeld het accentueren van bepaalde details met Spot UV, zoals uw logo. Dit geeft een nog luxere uitstraling. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld het populaire 300 grams mat papier met dispersielak. En u kunt uw offertemappen laten drukken in één kleur of in full-colour. Waar u ook voor kiest, het is allemaal mogelijk bij Huisstijldrukwerk.com.

Niet alleen het bedrukken van uw offertemappen kunt u aan ons overlaten, ook de opmaak ervan kunt u door onze designstudio laten samenstellen. Bij Huisstijldrukwerk.com hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan, en het bewaken van uw huisstijl vinden nemen wij erg serieus. Daarom werken wij alleen met materialen van hoge kwaliteit en gebruiken wij de modernste technieken om uw drukwerk maximaal tot zijn recht te laten komen.

Dus of u uw offertemappen alleen door ons wilt laten bedrukken, of graag heeft dat wij ook het ontwerp compleet voor onze rekening nemen, Huisstijldrukwerk.com zorgt ervoor dat u precies de offertemappen krijgt die u in gedachten heeft.

Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact met ons op.