• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Presentatiemappen

Met een presentatiemap bedrukt in uw eigen huisstijl komt u professioneel over. Wanneer u uw klanten bezoekt zorgt een presentatiemap ervoor dat u een nette, goed voorbereide uitstraling heeft.

Huisstijldrukwerk.com heeft een mooie lijn ontwikkeld voor presentatiemappen om te bedrukken. Ze hebben allemaal het standaard A4-formaat, en verder is er nog heel veel mogelijk met betrekking tot de afwerking. Misschien heeft u er graag een sleufje in om bijvoorbeeld een aantal visitekaartjes in te steken. Er zijn presentatiemappen met en zonder flappen. Met en zonder venster. Ook kunt u kiezen voor presentatiemappen met een koordje om ze goed af te sluiten, of een snelbinder binnenin om uw papieren bij elkaar te houden. Verder hebben wij ook verschillende rugdiktes tot uw beschikking.

U kunt uw presentatiemappen bij ons precies laten drukken zoals u dat wilt. Wilt u ze in één kleur laten afdrukken of liever in full colour? Wilt u ze mat of glanzend laten lamineren? Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Spot Uv-techniek, waarbij u bepaalde details zoals bijvoorbeeld uw logo extra kunt accentueren door alleen daar een glanzende lak aan te brengen. Dit zal een extra luxe uitstraling geven aan uw presentatiemap.

Misschien heeft u nog niet helemaal duidelijk hoe u uw presentatiemap wilt hebben. Wij kunnen u daarin uiteraard persoonlijk adviseren, door goed te kijken wat u nodig heeft en wat daar voor oplossing bij past. Ook de opmaak van uw presentatiemap kunnen wij geheel voor onze rekening nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over het ontwerp en de opmaak van uw ideale presentatiemap. Want of u ze alleen door ons wilt laten bedrukken, of het complete ontwerp aan ons wilt overlaten, Huisstijldrukwerk.com staan voor u klaar.