• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Wenskaarten

Een wenskaart in uw eigen huisstijl is een persoonlijk gebaar naar uw relaties toe, wat ervoor zal zorgen dat u professionaliteit en vertrouwen uitstraalt en u zult sympathie opwekken. Bovendien vallen wenskaarten op tussen alle andere post, zeker als er goed is nagedacht over het ontwerp. U zult er hoe dan ook weer een positief stukje top-of-mind-awareness mee creëren.

Huisstijldrukwerk.com kan uw wenskaarten relatief makkelijk en snel drukken. U kunt een relatie feliciteren met verjaardag of jubileum, iemand veel succes wensen of juist bedanken met een persoonlijke wenskaart. Maar ook een kaartje ter gelegenheid van de feestdagen zal uw attente persoonlijkheid benadrukken.

De wenskaarten van Huisstijldrukwerk.com zijn gemaakt van kwalitatief natuurkarton. Ook hierin heeft u de mogelijkheid te kiezen voor spierwit of off-white papier, afhankelijk van de uitstraling die u wenst.

Ze kunnen aan één kant bedrukt worden of aan beide kanten. De wenskaarten kunnen worden voorzien van één kleur, maar ook full colour is een optie. Met foto’s of tekeningen, of alleen uw logo met wat tekst.

Heeft u het ontwerp voor uw wenskaart al klaar? Dan kunnen wij er zo mee aan de slag gaan. Maar ook als u nog niet zo goed weet hoe u de wenskaarten wilt hebben, bent u bij Huisstijldrukwerk.com aan het goede adres. In onze ontwerpstudio denken ze graag met u mee, of als u dat liever heeft, nemen ze u het hele ontwerpproces uit handen zonder dat u nog ergens over na hoeft te denken. Aan u de keus!

Als u vragen heeft over het drukken van wenskaarten en alle mogelijkheden die er zijn voor het ontwerp ervan, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.