• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Goedkoop drukwerk

Bent u op zoek naar een drukkerij die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, en toch goedkoop drukwerk kan leveren? Bij Huisstijldrukwerk.com van Drukkerij Erhardt is uw huisstijldrukwerk in uitstekende handen. Al sinds 1940 zorgen wij ervoor dat al uw drukwerk perfect verzorgd de deur uit gaat, en houden wij tegelijkertijd de prijzen zo laag mogelijk!

Goedkoop drukwerk in grote en kleine oplagen

Heeft u grote of juist kleine aantallen nodig? Wij gebruiken diverse druktechnieken om uw drukwerk te verzorgen. Welke we gebruiken en wat goedkoper is, hangt af van de oplage die gedrukt moet worden. Zo is bij kleinere aantallen digitaal drukken kostentechnisch gezien vaak de beste oplossing. Gaat het om grotere oplagen, dan zal het traditionele offset drukken voordeliger uitpakken. Voor deze druktechniek worden namelijk speciale drukplaten voorbereid voor uw opdracht, maar eenmaal ingesteld, zal de prijs per afdruk bij grotere oplages afnemen. Waar de grens precies ligt, daar is geen algemene stelregel voor. Ga met ons in gesprek, dan zullen wij u adviseren omtrent de beste manier om uw drukwerk zo goedkoop mogelijk te houden.

Goedkoop drukwerk in Pantone of full color

Drukken in Full Color is over het algemeen iets goedkoper dan in Pantone kleuren. In Full Color (CMYK) kunnen ook alle kleuren verkregen worden. Bij huisstijldrukwerk is het echter belangrijk dat deze consistent is, ook in het kleurgebruik. En bij Full Color bestaat de kans dat er een minieme kleurafwijking is, doordat de kleuren ter plekke gemengd worden. Met Pantone kleuren is dat probleem er niet. Het groen, geel of rood in uw huisstijl zal bij al uw huisstijldrukwerk altijd hetzelfde zijn.

Mogelijkheden

Bij ons kunt u uw huisstijl op vele manieren tot uiting laten brengen op verschillende soorten drukwerk. Natuurlijk kunnen wij uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgen, maar ook voor speciale wens- en ansichtkaarten of het bedrukken van notitie- en schrijfblokken kunt u ons inschakelen. Wilt u uw drukwerk zo goedkoop mogelijk houden, en toch kwaliteit krijgen? Ga met ons het gesprek aan, wij adviseren u graag over de beste manier om de kosten te drukken en toch kwalitatief drukwerk bezorgd te krijgen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u niet alleen goedkoop drukwerk, maar ook een origineel en passend ontwerp laten maken in onze designstudio? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.