• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Ontwerp en design van huisstijl

Huisstijldrukwerk heeft een professionele ontwerpstudio met uitgebreide apparatuur en enthousiaste, creatieve specialisten die graag voor u aan de slag gaan om een mooi logo of een goede, consistente huisstijl voor uw drukwerk te ontwikkelen.

Als u nog geen logo heeft, kunnen wij dit voor u ontwerpen. Ook als u al wel een idee heeft hiervoor, maar het nog niet helemaal heeft uitgewerkt, dan kunnen wij u helpen. Of wellicht bent u toe aan vernieuwing en wilt u uw logo aangepast hebben voor een modernere, frisse uitstraling van uw bedrijf. Vertel ons uw wensen, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is en werken we uw logo verder uit.

Ook het ontwikkelen van een eigen huisstijl is een creatief proces. Het is erg belangrijk voor bedrijven om er één te hebben. Een eigen huisstijl straalt professionaliteit en eenduidigheid uit. Bovendien is het heel goed voor de herkenbaarheid, die ervoor zorgt dat klanten (of potentiële klanten) meteen zien om welk bedrijf het gaat. Bij Huisstijldrukwerk hebben we veel ervaring als het gaat om het ontwikkelen van huisstijlen en we begrijpen wat daarbij belangrijk is. Het gaat niet alleen om het logo, ook het kleurgebruik, de typografie en de opmaak spelen een grote rol. Daarbij is het belangrijk dat de huisstijl consistent is. Alles worden daarom vastgelegd in een huisstijlhandboek. Daarin staat onder meer informatie over het logo, het kleurgebruik en de typografie. Zo is ten alle tijden duidelijk wat de afspraken zijn rondom de huisstijl en blijft deze consistent.

U kunt het ontwerp geheel aan ons uit handen geven, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf ideeën aan te dragen die wij vervolgens verder zullen uitwerken. In elk geval zullen wij ons samen met u goed oriënteren en kijken wat er zowel qua logo als huisstijl het beste bij u past.