• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Visitekaartjes

Voor een goede eerste indruk op uw relaties heeft u het juiste visitekaartje nodig. Het is dan ook belangrijk dat er aan het ontwerp veel aandacht wordt besteed. Van materiaalsoort tot de kleuren die u wenst te gebruiken, en van een budgetkaartje tot luxe premium kaart: Huisstijldrukwerk.com kan u hier van begin tot eind bij helpen.

Natuurlijk moet er goed worden nagedacht over de inhoud van het visitekaartje: wat wilt u er allemaal op hebben? Wat voor uitstraling streeft u na? Welke elementen zijn voor u en uw bedrijf belangrijk om uit te dragen via uw visitekaartje?

De belangrijkste functie van het visitekaartje is natuurlijk het uitwisselen van contactgegevens. Deze moeten dan ook duidelijk leesbaar zijn. Uw logo op het visitekaartje is essentieel voor de herkenbaarheid van uw bedrijf, maar misschien zijn er nog andere elementen van uw huisstijl die u naar voren kunt laten komen, zoals bijvoorbeeld een bepaald lettertype. Een boodschap, wellicht in de vorm van een slogan of pay-off behoort ook tot de mogelijkheden.

U kunt uw visitekaartjes ook voor meerdere namen tegelijk bestellen; zolang u ze allemaal op hetzelfde materiaal en in dezelfde kwaliteit wilt laten drukken is dat geen probleem.

Heeft u ook al nagedacht over het materiaal waarop u uw visitekaartjes wilt laten drukken? Er is van alles mogelijk, van wit of off-white natuurkarton tot zelfs kunststof.

Een visitekaartje is klein van formaat en het is dan ook belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt bij het ontwerpen en samenstellen ervan. Het geheel mag niet te rommelig worden. Huisstijldrukwerk.com heeft de expertise en de techniek in huis om, samen met u, uw ideale visitekaartje te realiseren.

Het maakt niet uit of u uw ontwerp al klaar heeft, of dat u het design van uw visitekaartje helemaal of deels aan ons wilt overlaten: Huisstijldrukwerk.com staat voor u klaar. Neemt u vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.