• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Notitieblokken

Met een notitieblok houden u en uw medewerkers al uw aantekeningen netjes bij elkaar. Als u ze door Huisstijldrukwerk.com ook nog eens laat bedrukken met de huisstijl van uw bedrijf, komt u nog professioneler en georganiseerder over. Bovendien is een notitieblok als relatiegeschenk uitermate effectief promotiemateriaal: ze zijn erg bruikbaar en uw klanten zullen het vaak gebruiken. En dat betekent steeds weer opnieuw exposure.

Notitieblokken ogen wat chiquer dan een gewoon kladblok, door de mooie kaft die er omheen zit. Ze zijn gemaakt van mooi stevig papier en we bedrukken ze met natuurlijke inkt. U kunt teksten, foto’s of zelfs een QR-code voor uw website laten drukken op elke pagina, of juist zo weinig mogelijk voor een strakkere uitstraling. Papier met lijntjes is handig om netjes te kunnen schrijven, zonder lijntjes is weer beter geschikt voor schetsen. Ook is er een keuze te maken tussen één of juist meerdere kleuren. En dan zijn er voor de kaft ook nog allerlei mogelijkheden. We kunnen samen kijken welke keuzes u het beste kunt maken zodat we een notitieblok ontwerpen dat precies bij uw wensen past.

Huisstijldrukwerk.com kan met een ontwerp van u aan de slag gaan, maar als u wilt, kunnen wij u het hele ontwerpproces ook uit handen nemen. Wij zorgen voor een notitieblok dat helemaal naar uw zin is.

Het papier dat wij gebruiken is altijd voorzien van het FSC-keurmerk. In combinatie met de natuurlijke inkt waarmee we ze bedrukken weet u zeker dat uw notitieblok duurzaam tot stand is gekomen.

Met behulp van onze digitale drukpers kunnen wij ook kleinere oplagen tegen relatief lage kosten verzorgen. Alle huisstijldragers die wij verzorgen zijn altijd van topkwaliteit.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen en/of bedrukken van notitieblokken, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.