• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Huisstijl drukken

Voor een bedrijf is een eigen huisstijl eigenlijk onmisbaar: het zorgt voor een eigen identiteit en een professionele uitstraling. Wel is het daarbij belangrijk dat uw huisstijl consistent blijft. Zo zorgt u voor herkenbaarheid en straalt u vertrouwen uit. Consistentie en kwaliteit hebben wij heel hoog in het vaandel staan. Laat uw huisstijl drukken bij Drukkerij Erhardt op verschillende producten, zoals:

Consistente huisstijl drukken

Huisstijldrukwerk.com is een onderdeel van Drukkerij Erhardt, een begrip in de regio Eindhoven. De ruim 80 jaar ervaring in zowel drukwerk als ontwerp maken dat wij een betrouwbare partner zijn voor het drukken van hun huisstijl op allerlei uitingen. Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles en onze moderne apparatuur kunnen wij consistentie in uw huisstijldrukwerk garanderen. Ook bewaken wij uw huisstijl door al uw richtlijnen op te slaan in een digitaal archief.

Huisstijl drukken en ontwerpen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het drukken van uw huisstijl in een constante, gegarandeerde kwaliteit; ook voor het ontwerpen of herzien van uw huisstijl bent u bij ons in goede handen. In de ontwerpstudio gaan onze ontwerpers met veel plezier voor u aan de slag om aan de hand van uw richtlijnen, een unieke en passende huisstijl voor u te ontwikkelen. Daaronder vallen niet alleen uw logo, maar uiteraard ook typografie, opmaak en bijvoorbeeld kleurgebruik. We leggen alles vast in uw eigen huisstijlhandboek zodat uw huisstijl altijd door iedereen consequent en consistent wordt toegepast.

Huisstijl drukken: Offset of digitaal

Het traditionele offset drukken levert met onze moderne apparatuur altijd topkwaliteit op voor al uw huisstijl drukwerk. Maar ook digitaal is er steeds meer mogelijk. Digitale druktechnieken zijn de laatste jaren zodanig ontwikkeld, dat de kwaliteit nauwelijks meer onderdoet voor offset drukwerk.
Offset drukwerk is vooral interessant voor grotere oplagen. Ook kleinere oplagen zijn mogelijk in offset, maar dat is mogelijk wel wat kostbaarder. Daarom wordt er in het geval van een kleinere oplage vaak gekozen voor digitaal drukwerk; dat is goedkoop én snel. Bovendien is het bij een digitale druk heel eenvoudig om het drukwerk verder te personaliseren, bijvoorbeeld voor voorgedrukte adressen op enveloppen, of namen en functies op visitekaartjes.

Kleuren

Wij gebruiken zowel full colour als Pantone kleuren. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Zo kan full colour printen heel snel gebeuren en de kwaliteit is hoog. In het geval van Pantone kleuren is de kwaliteit en intensiteit van de kleuren wat constanter. Consistentie is bij het drukken van een huisstijl natuurlijk heel belangrijk; vaak wordt er dan ook gekozen voor het gebruik van Pantone kleuren.

Milieubewust uw huisstijl drukken

Bij Huisstijldrukwerk.com houden wij rekening met het milieu en drukken wij uw huisstijl zo duurzaam mogelijk. Alle materialen waarop wij drukken voldoen aan de NEN-2728 houdbaarheidsnorm en we gebruiken uitsluitend papier dat is voorzien van een FSC keurmerk. Het papier komt dus altijd uit duurzaam gekweekte bossen. De inkten en wasmiddelen die we gebruiken zijn op plantaardige basis; ook daarmee proberen wij het milieu dus zoveel mogelijk te ontzien.

Contact

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Huisstijldrukwerk.com u biedt voor het laten drukken van uw huisstijl, bel ons dan gerust op 0499-490567 of stuur een mailtje naar info@erhardt.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u ook direct het offerteformulier invullen.