• 80 jaar ervaring in drukwerk en ontwerp
  • Inventief ontwerpen door ervaren designers
  • Duurzaam papier, zuivere Pantone kleuren
  • Kosten besparen voor een kleine oplage
  • Leveren in heel Nederland in grote en kleine oplagen

Zakelijk drukwerk

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw zakelijke drukwerk, dan bent u bij Huisstijldrukwerk.com aan het juiste adres. Als onderdeel van Drukkerij Erhardt, al in 1940 opgericht, hebben wij alle kennis en expertise in huis om de kwaliteit van al uw zakelijk drukwerk te waarborgen. Bovendien hebben wij de beschikking over verschillende moderne en traditionele technieken om voor elke oplage en ieder product het perfecte resultaat te verkrijgen. Daarnaast kunnen we in onze ontwerpstudio ook het design van uw huisstijl en verschillende soorten drukwerk verzorgen.

Zakelijk drukwerk: de bewaking van uw huisstijl

Als zakelijke klant wilt u natuurlijk dat uw huisstijl tot in de puntjes verzorgd is. Huisstijldrukwerk is ons specialisme; we weten dan ook als geen ander wat belangrijk is om de kwaliteit van uw zakelijk drukwerk te waarborgen. We bewaren alle kenmerken, richtlijnen en specificaties in uw eigen digitale archief voor een consistent beeld in al uw drukwerk uitingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Uw logo: afmetingen, plaatsing, witruimte, kleurgebruik etc. op verschillende soorten zakelijk drukwerk;
  • Kleurgebruik: kleurcodes, primaire en secundaire kleuren, contrastkleuren etc.;
  • Typografie: welke lettertypes worden gebruikt, welke grootte, regelafstand etc.;
  • Papiersoort en afwerking (mat, glans, reliëf, zwaarte van het papier);
  • etc.

Al uw zakelijk drukwerk wordt bovendien onderworpen aan een strenge eindcontrole, zodat alles in perfecte staat onze drukkerij verlaat.

Wat voor zakelijk drukwerk heeft u nodig?

Heeft u een kleine oplage nodig of juist een grote? Gaat het om drukwerk dat regelmatig bijgedrukt moet worden? Wat u ook nodig heeft en in wat voor oplage dan ook, bij Huisstijldrukwerk.com zorgen wij ervoor dat uw drukwerk perfect verzorgd wordt voor een aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om een aantal menukaarten voor uw restaurant, het drukken van goed verzorgd briefpapier met uw huisstijl, of het verzorgen van een grootschalige flyercampagne.

Druktechnieken

We kunnen daarvoor zowel de traditionele offset druktechniek gebruiken, als moderne digitale druktechnieken. Daarnaast kunt u zowel voor drukken in Pantone kleuren als in full color (CMYK) kiezen. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo is het bij kleinere oplagen prijstechnisch gezien vaak interessanter om digitaal te drukken, terwijl bij grotere oplagen offset juist steeds interessanter wordt.

Meer weten over zakelijk drukwerk?

Neem gerust even contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij staan u graag te woord en ook als u professioneel advies nodig heeft, helpen wij u uiteraard verder!